Epilepsialiitto

Epilepsialiitto on valtakunnallinen järjestö, joka tarjoaa vertaistukea, toimintaa ja tietoa. Perhetoimintamme on kaikille epilepsiaa sairastaville lapsille, heidän vanhemmilleen, sisaruksille ja muille läheisille avointa sekä maksutonta.

Järjestämme kursseja, ryhmiä, leikkitreffejä ja muita tapahtumia, jotka tarjoavat vertaistukea lapsille ja perheille. Lisäksi tuotamme erilaisia materiaaleja, kuten satukirjoja ja videoita, joiden avulla epilepsia on helpompi ottaa puheeksi lapsen kanssa. Materiaalit on tuotettu lasten näkökulmasta ja epilepsiaa sairastavien lasten ja perheiden toiveita kuunnellen.

Epilepsialiitossa toimii myös lasten ohjausryhmä, EPILEPI, johon kaikki epilepsiaa sairastavat lapset ovat tervetulleita mukaan. Lasten ohjausryhmä tarjoaa lapsille mahdollisuuden vaikuttaa ja ottaa kantaa lapsia koskeviin asioihin. Tule mukaan toimintaamme – meitä on muitakin!