Retkeily luonnossa

Luonnossa liikkuminen rauhoittaa, siitä saa voimavaroja ja luonto on meitä kaikkia lähellä. Luonnossa liikkuminen ja retkeily ovat tällä hetkellä suuressa suosiossa. Metsähallitus ylläpitää kymmeniä esteettömiä ja helppokulkuisia retkikohteita, jotka soveltuvat myös apuvälineillä liikkuville tai helppoja reittejä hakeville. Sairauksien, vammojen, pienten lasten kanssa liikkumisen ei tarvitse olla este luonnossa liikkumiselle ja ainutlaatuisille elämyksille.

Lähteet ja lisätietoa

Kansallispuistojen esteettömistä luontoreiteistä ja esteettömistä palveluista löytyy tietoa Metsähallituksen Luontoon.fi -sivustolla. (Linkki aukeaa uuteen ikkunaan Luontoon.fi -sivuille.)

Retkipaikka on kerännyt sivuilleen useita esteettömiä luontokohteita. (Linkki aukeaa uuteen ikkunaan Retkipaikka -sivuille.)