Sylva

Sylva on alle 35-vuotiaiden syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä valtakunnallinen potilasyhdistys. Tarjoamme psykososiaalista tukea syöpähoitojen rinnalla, diagnoosista hoitojen päättymiseen, sekä hoitojen jälkeen. Tuki on tarkoitettu syöpään sairastuneelle lapsille, nuorille, nuorille aikuisille ja heidän perheilleen ja läheisilleen.

Tukea. Sylva tarjoaa henkilökohtaista keskustelutukea, ammatillisesti ohjattuja kursseja, tuettuja lomia, vertaistukea, kuvataideterapiaa ja -toimintaa kasvokkain ja verkkovälitteisesti. Voit jättää yhteydenottopyynnön https://www.sylva.fi/varaa-aika-sylvan-asiantuntijalle/ (linkki aukeaa Sylvan kotisivuille) niin mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinulle sopivin toiminta.

Tietoa ja tukea: https://www.sylva.fi/tietoa-ja-tukea/ (linkki aukeaa Sylvan kotisivuille).

Tietoa. Sylvan kotisivuille on kerätty kattavasti tietoa ja tukea perheille, nuorille ja nuorille aikuisille. www.sylva.fi

Miten mukaan toimintaan. Sylvan vapaaehtoisena tuet syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään antamalla omaa aikaasi. Tule mukaan vertaistukitoimintaamme, tapahtumiin ja kampanjoihin! Sylvan vapaaehtoistehtävien kirjo on laaja. Meillä voit toimia vertaistukijana, rannekepajan vetäjänä, pop up -tapahtumavapaaehtoisena sekä SylvaSomettajana. Löydä oma paikkasi auttaa! https://www.sylva.fi/tietoa-ja-tukea/vapaaehtoiselle/ (linkki aukeaa Sylvan kotisivuille).

Tutkimus ja kehittäminen. Syövästä selviäminen vaatii muutakin kuin lääketieteellistä hoitoa. Sylva-säätiö selvittää erilaisten tutkimusten, millaista tukea sairastunut ja hänen perheensä tarvitsevat. https://www.sylva.fi/tutkimus/ (linkki aukeaa Sylvan kotisivuille).

Apurahat ja stipendit. Sylva myöntää vuosittain, lukuvuoden päätteeksi, stipendejä syöpää sairastaville lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen sekä kavereille. Stipendit on tarkoitettu kannustukseksi ja kiitokseksi niille, joita sairaus on koskettanut. https://www.sylva.fi/tietoa-ja-tukea/lapsiperheelle/tapahtumat-ja-toiminta-lapsiperheille/sylva-myontaa-vuosittain-stipendeja-syovan-sairastaneille/ (linkki avautuu Sylvan kotisivuille)