Uusi vertaistuellinen sivusto nuorilta nuorille

Hei 16-30-vuotias nuori!

Tervetuloa kehittämään uutta nuorten vertaistuellista sivustoa kaikille erityistä tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille! Voit osallistua kehittämiseen omalla tavallasi, juuri sen verran kuin sinulle sopii.

Mikä juttu? Nuorten sivusto on nuorten kehittämä vertaistuellinen sivusto kaikille erityistä tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille. Sivusto on ihan uusi ja kehitysvaiheessa. Sivustolle on jo kerätty aiheita ja ideoita vammaisilta, pitkäaikaissairailta ja neuromoninaisilta nuorilta.  Sivuston tarkoituksena on toimia vertaistukena nuorille ja tuoda myös tietoa ja vinkkejä arkeen. 

Mitä tehdään? Tässä vaiheessa keskitymme sivuston ilmeeseen sekä käytettävyyteen ja alamme tuottamaan sisältöä sivustolle. Sivustolle tarvitaan myös nimi. Nyt pääset mukaan kehittämään sivustoa omilla ideoillasi ja toiveillasi. Kaikille kehittämisessä mukana olleille nuorille tulee vuoden loppupuolella linkki sivuston ensimmäiseen versioon ennen kuin se avautuu kaikille.

Tule mukaan kehittämään sivustoa omilla ajatuksillasi, ideoillasi ja kokemuksillasi, laittamalla viestiä Eijalle numeroon 0451187600 tai sähköpostia osoitteeseen eija.saario@tatury.fi.

Sivuston kehittämiseen voi osallistua monella eri tavalla: esimerkiksi voit kirjoittaa sivustolle oman kokemuksen haluamastasi aiheesta, antaa haastattelun tai laittaa oman kokemuksen äänitiedostona, ottaa kuvituskuvia sivustolle tai vaikuttaa sivuston käytettävyyteen. Kirjoittamiseen saat halutessasi apua ja kirjoitukset hyväksytetään sinulla aina ennen kuin ne julkaistaan. Voit miettiä oman aiheen tai saat halutessasi listan nuorilta kerätyistä, sivustolle tulevista aiheista.

Nyt pääset mukaan kehittämään erityistä tukea tarvitsevien nuorten sivustoa omilla ideoillasi ja toiveillasi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja saat Nuorten sivusto-projektia vetävältä TATU ry:n viestintäsuunnittelija Eija Saariolta eija.saario@tatury.fi / 0451187600

Kuvassa muistilappuja joissa tekstejä: nuorilta nuorille, vertaistukea, osallistuminen, vaikuttaminen, hyvinvointi, arki, hyödyllisiä linkkejä ja vinkkejä, tukea ja apua, nuorten kokemuksia ja kirjoituksia, erityinen tuki, vammaisuus, pitkäaikaissairaus, neuromonimuotoisuus, saavutettavuus ja käytettävyys, sivuston nimi ja ulkoasu, mitä muuta?