Uusi vertaistuellinen sivusto nuorilta nuorille

Hei 16-30-vuotias nuori!

Tervetuloa kehittämään porukalla uutta nuorten vertaistuellista sivustoa etäyhteydellä (Zoom)

15.5.2024 klo 16.00-18.00. Voit osallistua kehittämiseen omalla tavallasi, juuri sen verran kuin sinulle sopii.

Mikä juttu? Nuorten sivusto on nuorten kehittämä vertaistuellinen sivusto kaikille erityistä tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille. Sivusto on ihan uusi ja kehitysvaiheessa. Sivustolle on jo kerätty aiheita ja ideoita vammaisilta, pitkäaikaissairailta ja neuromoninaisilta nuorilta.  Sivuston tarkoituksena on toimia vertaistukena nuorille ja tuoda myös tietoa ja vinkkejä arkeen. 

Mitä tehdään? Tässä vaiheessa keskitymme sivuston ilmeeseen sekä käytettävyyteen ja alamme tuottamaan sisältöä sivustolle. Sivustolle tarvitaan myös nimi. Nyt pääset mukaan kehittämään sivustoa omilla ideoillasi ja toiveillasi. Kaikille kehittämisessä mukana olleille nuorille tulee vuoden loppupuolella linkki sivuston ensimmäiseen versioon ennen kuin se avautuu kaikille.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake (linkki avautuu uuteen välilehteen) tai laittamalla viestiä numeroon 0451187600 tai sähköpostia osoitteeseen eija.saario@tatury.fi. Ilmoittautumisen päätyttyä (13.5.2024) saat osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai puhelimen sekä toimivan nettiyhteyden.

Jos et pääse tähän etäsuunnittelupajaan, mutta haluaisit kirjoittaa sivustolle, jätä ilmoittautumislomakkeelle yhteystietosi. Saat kirjoittamisohjeet ja tarvittaessa myös henkilökohtaista tukea kirjoittamiseen. Oman kokemuksesi voit myös nauhoittaa tai voidaan toteuttaa haastatteluna. Voit miettiä oman aiheen tai saat halutessasi listan nuorilta kerätyistä, sivustolle tulevista aiheista.

Nyt pääset mukaan kehittämään erityistä tukea tarvitsevien nuorten sivustoa omilla ideoillasi ja toiveillasi. Tule mukaan! 😊

Lisätietoja saat Nuorten sivusto-projektia vetävältä TATU ry:n viestintäsuunnittelija Eija Saariolta eija.saario@tatury.fi / 0451187600